Jeg mista motivasjonen rett før jeg gikk inn i eksamenstiden, og jeg finner den ikke noen steder

Vi har alle vært der før, og veldig mange av oss er der akkurat nå. I eksamensbobla. Du sitter der, du vet at det er bare snakk om fokus i noen ukers tid, så er det ferie. Allikevel er det så vanskelig å gjøre det du må gjøre. Jeg mista motivasjonen rett før jeg gikk inn i eksamenstiden, og jeg finner den ikke noen steder. Hvor mange av lesetimene dine blir brukt på å rydde skapet du ellers aldri gidder? Lese absolutt alle artiklene på VG? Ringe vennene dine du snakker med svært sjeldent? Leiligheten er aldri så ren som i eksamensperioden. 

Siden det er eksamenstid nå, har jeg tid til å gjøre alt jeg ikke egentlig har tid til. Som å reise!


Et år tilbake i tid fant jeg et gjemt paradis. Corn Island i Nicaragua. 


Jeg bruker tiden min nå, som jeg egentlig skulle brukt på å lære alle læringsteoriene, på å se på bilder og tenke hvor fantastisk livet var på den øya. Er det ett sted jeg skulle vært nå, hadde vært der. Våkne på morgenen av fuglene. Legge deg litt i hengekøya før du starter dagen, som består av å gjøre akkurat det du vil. Dykke å kanskje se hai, ligge på stranda med en bok i hånda og øl ved siden av eller bare gå rundt å se på øya. Når du kan utforske en øy i karabien, finne en øde strand og bare nyte livet - da har du det som plomma i egget. 

Hvis du kunne vært hvor som helst i verden nå, hvor ville du vært? 
Rop høyt hvis du finner motivasjonen min. 

Fort deg sommerferie! 
Mvh. en sliten lærerstudent
 

3 kommentarer

Anette

20.05.2015 kl.00:22

åh du aner ikke hvor "godt" det var å lese dette nå og at flere har det sånn. jeg har det nøyaktig på samme måte. så si i fra hvis du finner motivasjonen tilbake...

theacintia

20.05.2015 kl.00:42

Har det helt likt!

Marthe Dybdahl

20.05.2015 kl.11:56

Kjempe fin blogg! kan en blogger være et godt forbilde? hva er en god blogg? Sjekk ut det siste innlegget mitt om du vil!:) kos deg masse videre i dag!

Skriv en ny kommentar

Arkiv

Kategorier

hits